25 mei 2019
Technoworkshop

 

 

De wetgever voorziet elke leerling van een recht op inschrijving in een school, weliswaar enkel na instemming met haar pedagogisch project en schoolreglement.
VTI behoort tot het LOP-gebied Aalst (Lokaal Overlegplatform). Alle vermelde data en aantallen zijn bekend bij het LOP.

Elke geïnteresseerde leerling en zijn/haar ouders kan dagelijks op school terecht voor inlichtingen en inschrijving. Men kan tijdens de schooluren terecht bij Geert Marijns of Anita Van Gossum of bij een directielid. U contacteert ons best vooraf zodat we een concrete afspraak kunnen maken en de nodige tijd reserveren voor een gesprek, een rondleiding, de inschrijving. Dit kan via een mailbericht naar info@vtiaalst.be of via telefoon op 053 73 92 11. Indien wenselijk kan u ook buiten de schooluren een afspraak reserveren.

INSCHRIJVINGEN
Wanneer u zich inschrijft brengt u alvast volgende documenten mee: ID-kaart, rapport/attest/getuigschriften (indien al beschikbaar), BaSo-fiche (indien al beschikbaar) voor wie inschrijft in een eerste leerjaar A of B, CLB-advies (indien beschikbaar).

Bij inschrijving ontvangt u van ons de nodige infodocumenten over de schoolwerking en het door u gekozen studiegebied, een lessentabel, een boekenlijst met verwijzing naar de link op de VTI-website voor aankoop tweedehandsboeken, een kostenlijst/klas, een nota over de organisatie van de diensten leerlingenbegeleiding en prefectuur, duidelijke info over leerlingenrekeningen en betaling, inclusief kansenpas en Socio-Cultureel Fonds VTI-scholen, richtlijnen ivm beroepskledij zoals werkpakken, koksuniform, turnkledij en zwemkledij, informatie over bus- en treinvervoer, een brief ivm een gezondheidsattest voor leerlingen studiegebied Voeding.

INSCHRIJVINGEN voltijds secundair onderwijs
Sinte Annalaan 99, 9300 Aalst. (053 73 92 11 of info@vtiaalst.be)

INSCHRIJVINGEN Centrum Leren en werken De Kering , Ledebaan 234: inschrijven na afspraak (053 60 71 60).
Smartschool
Inschrijvingen
Restaurant R33
Circulus 3
VTI wordt 100 jaar
Boekenbeurs en -lijsten

Nieuwsbrief

Schrijf u in op onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de allerlaatste activiteiten van onze scholengroep.


Nieuwsbrief R33

Ons didactisch restaurant wenst u graag op de hoogte te houden van de allerlaatste weekmenu's!


Links