11 mei 2019
INFODAG

Wat leeft er op het VTI?

RSS feed
Volgens maand: Jan Feb Maa Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec

21 03 2018 Leerlingen maken houten fietsen om ronde te promoten
15 03 2018 Actiedag SOS Schilderen op school
12 03 2018 Openlesmoment VTI De Puytenput was een topper
05 03 2018 Nieuwe STEM-folder in eerste graad


Actiedag SOS Schilderen op school

15 maart 2018

4de actiedag voor het schilderonderwijs in Vlaanderen - thema FC De Kampioenen
Op donderdag 15 maart 2018 namen 26 secundaire scholen en evenveel lagere scholen in heel Vlaanderen gelijktijdig deel aan de actiedag “SOS Schilder op School”. Deze actie wil het schilderonderwijs positief onder de aandacht brengen. Ook onze scholen namen deel!
Een 50-tal leerlingen van VLS SMI Aalst en VTI Aalst maakten samen een colorwall van 20 m². Het zijn de leerlingen van de afdeling schilderwerk en decoratie van de secundaire school die hun jongere collega’s van het zesde jaar van de lagere school wegwijs maken in schildertechnieken. Daarbij geholpen door hun leerkracht én door een vakman die het project van begin tot einde begeleidt en met fierheid zijn vakkennis overbrengt.
Klik hier om het fotoalbum te bekijken
Informatie over de actie
www.schilderopschool.be
De actie S.O.S. Schilder op School is aan haar 4de editie toe. De actiedag van 15 maart vormt het hoogtepunt van dit tweejaarlijkse evenement van Bouwunie Schilders-Decorateurs, IVP Coatings en Constructiv/Building Heroes om het schildersberoep te promoten. Thema dit jaar is FC De Kampioenen. Nationale peters zijn Jan Verheyen, regisseur van FC De Kampioenen 3–Forever, en Herman Verbruggen, beter bekend als zijn kampioenenpersonage Markske.
SOS-Schilder op School wil het schilderonderwijs positief onder de aandacht brengen. Via de actie leren jongeren de mooie en interessante facetten van dit beroep kennen.
SOS-Schilder op School is een samenwerking van Building Heroes van Constructiv, Bouwunie Schilders-Decorateurs en IVP Coatings met steun van de Vlaamse overheid in samenwerking met het Katholiek Onderwijs, Go! Onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap en OVSG, Onderwijskoepel van Steden en Gemeenten.


Smartschool
Inschrijvingen
Restaurant R33
Circulus 3
VTI wordt 100 jaar
Boekenbeurs en -lijsten

Nieuwsbrief

Schrijf u in op onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de allerlaatste activiteiten van onze scholengroep.


Nieuwsbrief R33

Ons didactisch restaurant wenst u graag op de hoogte te houden van de allerlaatste weekmenu's!


Links