25 mei 2019
Technoworkshop

Wat leeft er op het VTI?

RSS feed
Volgens maand: Jan Feb Maa Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec

29 12 2017 VTI-OKAN Aalst wint ‘Grote Voorleesdag’


VTI-OKAN Aalst wint ‘Grote Voorleesdag’

29 december 2017

klik hier om de foto's te bekijken

VTI-OKAN Aalst wint ‘Grote Voorleesdag’

Van 20 tot 24 november organiseerden de ouderkoepelverenigingen GO! Ouders, KOOGO en VCOV de Grote Voorleesdag voor ouders op school. Ouders werden uitgenodigd om te komen voorlezen op school.

Ook VTI-OKAN Aalst deed mee. In de onthaalklassen voor anderstalige nieuwkomers lazen de leden van de ouderraad en de ouders van enkele leerlingen een verhaal voor in de klas. We hadden zelfs een voorleespapa, de papa van Kevin en Marina Blanche. De ouders lazen heel begeesterend voor in het Nederlands. Dit maakte de leerlingen heel enthousiast om zelf aan de slag te gaan met de verhalen. We hadden gekozen voor volksverhalen uit verschillende landen. Die waren voor enkele van onze leerlingen heel herkenbaar. Spontaan vertelden leerlingen volksverhalen vanuit hun land. Het was een leuke ervaring voor onze leerlingen en het bevorderde hen om zin te krijgen in het lezen van leesboeken in het Nederlands.

De organisatoren waren zo gecharmeerd door dit initiatief dat VTI-OKAN Aalst in de prijzen viel. De school ontving een mooi boekenpakket om de schoolbibliotheek mee aan te vullen. En sindsdien lazen ze nog lang en gelukkig…

Voor meer info:

VTI-OKAN

Sinte Annalaan 99b

9300     Aalst

053/739222


Smartschool
Inschrijvingen
Restaurant R33
Circulus 3
VTI wordt 100 jaar
Boekenbeurs en -lijsten

Nieuwsbrief

Schrijf u in op onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de allerlaatste activiteiten van onze scholengroep.


Nieuwsbrief R33

Ons didactisch restaurant wenst u graag op de hoogte te houden van de allerlaatste weekmenu's!


Links