7 februari 2019
Jobbeurs

23 en 24 februari 2019
Verfijnd eetfestijn

16 maart 2019
Openlesmoment in de eerste graad

11 mei 2019
INFODAG

Verwarmingsinstallaties (7BVI)

 

De basiskennis van de leerlingen uit de derde graad wordt verder uitgediept op het gebied van brandertechnologie, elektriciteit, elektronica, regeltechnieken en installatietechnieken. Regeltechnieken vormen een nieuw terrein in toekomstgerichte nieuwe technologieën. Verder worden in dit specialisatiejaar ook de basisprincipes toegelicht van enkele andere minder vaak voorkomende verwarmingstechnieken zoals verwarming met zonnepanelen, warmtepompen, installaties met thermische olie, met oververhit watersysteem of stoom. Belangrijk zijn de kennis van de moderne brandertechnieken, branderafstelling en regeltechnieken die moeten leiden tot het behalen van erkende certificaten van kwalificatie in verbrandingscontrole en onderhoud van installaties.

Leerlingen met een behoorlijke praktische voorkennis met betrekking tot eenvoudige huishoudelijke verwarmingsinstallaties kunnen hun kennis in dit derde leerjaar van de derde graad uitbreiden tot industriële installaties en zich verder specialiseren in moderne brandertechnieken en zo volwaardige brandertechnici worden.

Bedrijfsbeheer
Overeenkomstig de federale programmawet van 10 februari 1998 "tot bevordering van het zelfstandig ondernemerschap", vereist zelfstandig ondernemen het beschikken over de basiskennis van het bedrijfsbeheer. De basiskennis van het bedrijfsbeheer wordt beschouwd als een ondernemersvaardigheid. Een tweede ondernemersvaardigheid is de beroepsbekwaamheid die wordt vastgesteld voor de uitoefening van gereglementeerde beroepen.

Op het einde van deze opleiding krijg je het attest Bedrijfsbeheer waardoor je een zelfstandige onderneming kan beginnen

  7BVI
Godsdienst 2
Lichamelijke Opvoeding 2
Project Algemene Vakken 4
Frans 2
Wiskunde 2
Bedrijfsbeheer (TV) 2
Verwarmingsinstallaties (TV) 8
Verwarmingsinstallaties (PV) 14
  36

Smartschool
Inschrijvingen
Restaurant R33
Circulus 3
VTI wordt 100 jaar
Boekenbeurs en -lijsten

Nieuwsbrief

Schrijf u in op onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de allerlaatste activiteiten van onze scholengroep.


Nieuwsbrief R33

Ons didactisch restaurant wenst u graag op de hoogte te houden van de allerlaatste weekmenu's!


Links