3 en 4 februari 2018
Verfijnd eetfestijn

23 februari 2018
Job-event

10 maart 2018
Openlesmoment VTI De Puytenput

5 mei 2018
Infodag

Restaurant en keuken (3BR / 4BR)

 

Vanaf het 1ste leerjaar van de 2de graad (3de leerjaar) kiezen ze voor een richting met veel uren praktijk, want zij moeten het vooral hebben van “handvaardigheid”. Dat sluit algemene vakken niet uit. De studierichting Restaurant en Keuken biedt een zeer praktische vorming om gerechten vakkundig te bereiden en te serveren. Het lessen-pakket besteedt, naast een belangrijke algemene vorming met nadruk op het talenonderricht, in hoofdzaak aandacht aan culinaire wetenschappen, keuken en restaurantpraktijk. Na het 2de leerjaar van de 2de graad (4de leerjaar) kunnen ze een getuigschrift van de tweede graad van het secundair onderwijs behalen. Het eigenlijke specialiseren begint pas in de derde graad (5de, 6de en 7de leerjaar). Er bestaan verschillende gegronde redenen om een zevende specialisatiejaar te volgen. De eerste twee specialisatiejaren vormen de basis voor het 3de leerjaar van de 3de graad, waar de leerlingen een diploma van secundair onderwijs kunnen behalen. Het getuigschrift van dat zevende leerjaar zal in aanzienlijke mate hun kansen op de arbeidsmarkt vergroten.

  3BR 4BR
Godsdienst 2 2
Lichamelijke Opvoeding 2 2
Frans 2 2
Project Algemene Vorming 6 6
Restaurant en keuken (TV) 3 3
Restaurant en keuken (PV) 19 19
  34 34

Smartschool
Inschrijvingen
Restaurant R33
Circulus 3
VTI wordt 100 jaar
Boekenbeurs en -lijsten

Nieuwsbrief

Schrijf u in op onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de allerlaatste activiteiten van onze scholengroep.


Nieuwsbrief R33

Ons didactisch restaurant wenst u graag op de hoogte te houden van de allerlaatste weekmenu's!


Links