3 en 4 februari 2018
Verfijnd eetfestijn

23 februari 2018
Job-event

10 maart 2018
Openlesmoment VTI De Puytenput

5 mei 2018
Infodag

Gemeenschapsrestauratie (7BG)

 

Als je als kok een leidinggevende en organisatorische functie wil uitoefenen, kun je dat leren in het specialisatiejaar. Hier leer je zelfstandig een werkplan opmaken, de nodige grondstoffen uitzoeken, de bereiding vlot en vakkundig uitvoeren. Bij het verwerken van de grootkeukenadministratie worden computerprogramma's ingeschakeld, zowel voor het opmaken van de bestellingen als bij het voorraadbeheer.

  • je beheerst de elementaire technieken van het vakkundig klaarmaken en serveren van grootkeukengerechten
  • je hebt zin voor organisatie, planning en nauwkeurige afwerking
  • je kan goed samenwerken
  • je voelt je verantwoordelijk voor je werk

Bedrijfsbeheer
Overeenkomstig de federale programmawet van 10 februari 1998 "tot bevordering van het zelfstandig ondernemerschap", vereist zelfstandig ondernemen het beschikken over de basiskennis van het bedrijfsbeheer. De basiskennis van het bedrijfsbeheer wordt beschouwd als een ondernemersvaardigheid. Een tweede ondernemersvaardigheid is de beroepsbekwaamheid die wordt vastgesteld voor de uitoefening van gereglementeerde beroepen.

Op het einde van deze opleiding krijg je het attest Bedrijfsbeheer waardoor je een zelfstandige onderneming kan beginnen

  7BG
Godsdienst 2
Lichamelijke Opvoeding 2
Project Algemene Vakken 4
Frans 2
Engels 2
Bedrijfsbeheer (TV) 2
Gemeenschapsrestauratie (TV) 8
Gemeenschapsrestauratie (PV) 14
  36

Smartschool
Inschrijvingen
Restaurant R33
Circulus 3
VTI wordt 100 jaar
Boekenbeurs en -lijsten

Nieuwsbrief

Schrijf u in op onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de allerlaatste activiteiten van onze scholengroep.


Nieuwsbrief R33

Ons didactisch restaurant wenst u graag op de hoogte te houden van de allerlaatste weekmenu's!


Links