3 en 4 februari 2018
Verfijnd eetfestijn

23 februari 2018
Job-event

10 maart 2018
Openlesmoment VTI De Puytenput

5 mei 2018
Infodag

Keukenmedewerker

 

De keukenmedewerker voert volgens instructies van de verantwoordelijke voorbereidende werkzaamheden (mise-en-place) en vaat uit. Hij verwerkt ingrediënten tot basisbereidingen binnen een keuken door het toepassen van basiskooktechnieken stoven, koken, bakken en blancheren. De opleiding bestaat uit 2 modules, die samen het certificaat Keukenmedewerker afleveren.

  • Initiatie keuken
  • Keukentechnieken

Smartschool
Inschrijvingen
Restaurant R33
Circulus 3
VTI wordt 100 jaar
Boekenbeurs en -lijsten

Nieuwsbrief

Schrijf u in op onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de allerlaatste activiteiten van onze scholengroep.


Nieuwsbrief R33

Ons didactisch restaurant wenst u graag op de hoogte te houden van de allerlaatste weekmenu's!


Links