Vacature

Vacaturedatum: 05 06 2019

VACATURE INGEVULD: FrontEnd Retail Solutions wil graag in zee gaan met enthousiaste technieker

Wij zijn een bedrijf, met vestigingen in Sint-Pieters-Leeuw en Nazareth, en zijn momenteel op zoek naar een installateur / technieker.

Ons bedrijf installeert kassameubels in winkels. Op volgende link vind je alvast meer info : http://www.fretails.be/

We werken ook nauw samen met Gondella NV, reeds jarenlang een gevestigde waarde inzake winkelinrichting.

 Jouw job zou er in bestaan om over het ganse land en ook in Luxemburg in winkels zoals Delhaize, Cora, Carrefour, Dreamland, … nieuwe kassameubels te gaan installeren en bij onze bestaande klanten onderhoud uit voeren.

Het is een zeer boeiende job waar we geen voorkennis vragen maar we zoeken wel iemand die zin heeft om te werken en alleen kan werken. De kennis van het Nederlands en in mindere mate van het Frans zijn ook belangrijk.

Wat we ook belangrijk vinden, is dat je toch wel flexibel bent. De ene dag zal je vroeg moeten beginnen, maar ben je dan weer vroeger thuis. Of het kan zijn dat je vroeg begint en laat eindigt, maar dat je dan de volgende dag een halve dag thuis bent. Uitzonderlijk zijn er ook installaties in het weekend, maar dat is echt uitzonderlijk.

 Het is een job die zeer veel tevredenheid geeft omdat jij er mee voor zorgt dat de mensen een mooie winkel te zien krijgen waar het aangenaam is om te winkelen.

 Wij zorgen voor een degelijke opleiding en in het begin zal je er uiteraard niet alleen voor staan.  We gaan je alles geleidelijk aan leren maar uiteindelijk is het wel de bedoeling dat je volledig zelfstandig kan werken.

 

Heb je interesse voor deze job, contacteer dan Hilde Verbist op het nummer 0478 44 44 36 zodat we snel een afspraak kunnen maken.